Udsmyk din stue med en flot standerlampe

Udsmyk din stue med en flot standerlampe

Noget af det første man får øje på, når man træder ind i en stue for første gang er standerlampen, eller standerlamperne, hvis der er flere. Til dig der ønsker at kombinere det smukke design med funktionelt lys, er en standerlampe noget der passer perfekt, i forhold til dit behov. Blandingen mellem det rette lys, de gode materialer og det flotte design, kan spille en utrolig stor rolle i et lokale, og hvis indretningen i dit hjem lige mangler det sidste finish, kan den rette standerlampe være med til at give dette. Foruden funktionelt lys, bruger mange også standerlamper til at udsmykke deres stue, som man gør det med eksempelvis malerier eller andre visuelle elementer. I denne artikel giver vi dig nogle konkrete råd til, hvordan du vælger den rigtige standerlampe til din stue.

Buet Standerlampe

Standerlamper anvendes på flere forskellige måder. En løsning der er blevet meget populær på det seneste, er den buet standerlampe, der rækker ind over sofaen. En buet standerlampe giver mulighed for at få et lækkert lys fra oven, ligesom vi kender det fra loftlamper, men man slipper alligevel for at bøvle med el-installationerne i loftet. En anden forhold ved standerlampen i forhold til loftlampen er, at du nemt kan flytte rundt på den, hvis der skulle være behov for det, eller hvis du laver om derhjemme. En buet standerlampe, eller gulvlampe som den også kaldes, tager som regel en del plads, hvorfor de passer bedst ind i større stuer, hvor der er plads til dem.

Tre råd til valg af Standerlampe

Før du vælger din nye standerlamper, er det en god idé at overveje følgende tre ting, så du bedre kan blive afklaret med, hvad det egentlig er du søger ved din kommende lampe.

  • Hvad passer til din stil?

Sørg for at vælg en standerlampe der passer ind sammen med resten af stuen. Dette kan både være lampens farve, de materialer den er lavet af, eller noget helt tredje. Hvis lampen er til sommerhuset, hvor der i forvejen både er trævægge og et træloft, kan en standerlampe med træben være en fantastisk mulighed, som passer helt perfekt ind.

  • Find målebåndet frem

Husk også styr på målene. Mål op hvor meget plads du har, der hvor du har tænkt dig at stille din kommende gulvlampe. Dette gælder både i højden, lampens diameter og ved gulvet.

  • Skal du kunne justere lampen i højden?

Hvis det er en prioritet for dig, at du skal kunne regulere højden på din standerlampe, skal du huske at se godt efter, om den lampe du kigger på også er i stand til det.

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes