Sådan skaber du en hotelstemning i soveværelset

Sådan skaber du en hotelstemning i soveværelset

At bo på hotel, er ren luksus. Selve ideen med et hotel, er netop at skabe luksuriøse rammer for gæsterne. Det skal være en oplevelse at bo på et hotel. Det må helst ikke minde om gæstens eget soveværelse, hverken i indretning eller i komfort. Tanken om vasketøj i hober, støv i vindueskarmen og planter som skal vandes må helst ikke dukke op i gæstens hoved. Alt skal være lækkert, rent og duftende. Alle materialer skal være de bedste der findes. Med Wonder Living kan du skabe den samme luksus derhjemme, som den du oplever på hotellerne.

Wonder Living er luksus, komfort og bæredygtighed

Wonder Living er en række af super lækre produkter, alle sammen i bambus. Dyner, puder, lagner, sengetøj og tæpper, bliver alt sammen produceret i bambus.

Med disse produkter kan du nemt omdanne dit soveværelse til et lækkert og luksuriøst hotelværelse.

Bambus er et super lækkert tekstil

Bambus er et lækkert blødt og slidstærkt materiale. Bambus minder i blødheden om silke. Bambus er fugt absorberende på samme måde som bomuld. Uld kan siges at være en lille smule varmeregulerende, i forhold til bambus, som virkeligt er temperaturregulerende. At sove i bambus er det tætteste du kommer på luksus.

Desuden er bambus, sammenlignet med andre tekstiler, meget slidstærkt. Investere du i bambus sengetøj, dyner, tæpper eller puder, investere du altså i tekstiler som har længere levetid, end eksempelvis tekstiler i bomuld.

Bambus er et super materiale på alle leder og kanter

Bambus vokser usandsynligt hurtigt. Bambus generer stor mængder ilt. Desuden høstes bambus skånsomt og i mange tilfælde, fuldstændigt CO2 neutralt.

Bambus vokser meget hurtigt

Fra spæd plante til voksen og høstklar plante, går der gennemsnitligt fem år. Bambus der skal laves til gulve og møbler står lidt længere tid. Efter syv til ni år er den hårde bambus klar.

Den hurtige vækst betyder at den samlede masse af bambus, der står som voksende plante, hurtigt bliver erstattet. Desuden bliver der hele tiden plantet nye områder med bambus. Nyplantningen sker i takt med den stigende interesse for materialet.

Alle træer og planter generere ilt. Ilt er nødvendig for vores overlevelse. Forureningen gør indhug i vores samlede ilt beholdning. I forhold til andre træer, producere bambus 25% mere ilt. Planten er altså både nyttig mens den vokser og i produktionen.

Høsten af bambus er CO2 neutral

Om bambus er et træ eller en græsart diskuteres stadig. Egentlig er bambus en art græs, men den opfører sig på mange måder lige som et træ. Selve høsten foregår hverken som hvis det var træ eller græs. Oftest skæres bambus, lige over roden, med håndkraft. Høsten er derfor helt og aldeles CO2 neutral og den mest klimavenlige form for høst der findes.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes