Sådan indretter du et praktisk badeværelse

Sådan indretter du et praktisk badeværelse

Vil du gerne have et badeværelse, der er nemt at bruge? Hvor alting er lige ved hånden og nemt at finde? Mange mennesker ender med et badeværelse, hvor flere af deres ting ligger rodet sammen i en skuffe eller et skab, og det er ikke smart, hverken for beboerne eller deres gæster. Sådan kan du gøre dit badeværelse smartere.

Tænk på dig selv

Hvad har du brug for skal være lige ved hånden i din hverdag? Ting, du bruger hver dag, skal være nemme at tage frem. Det, du ikke bruger lige så ofte, kan gemmes væk i et skab. Bruger du for eksempel en hårtørrer hver dag, kan du sætte en hårtørrerholder på væggen, så den altid er klar til dig. Har du et flade- eller krøllejern, som du kun bruger til festlejligheder, kan du putte det i dit skab, så det er klar, til når du skal bruge det.

Tænk på dine gæster

Hvad med dine gæster? Gæsterne skal selvfølgelig ikke ind og kigge i alle dine skabe og skuffer, men hvis badeværelset ikke er smart indrettet, kan de føle sig nødt til det. Hvad kan gæster have brug for på en andens badeværelse? Toiletpapir. Det er vigtigt, at du har en toiletrulleholder som står, hvor den kan nås fra toilettet, og hvor den nemt kan ses, så du og dine gæster ikke lige pludselig står i en pinlig situation. Så føler de sig ikke tvunget til at kigge dine skabe igennem, og det vil også være nemmere for dig i din hverdag.

Hav plads til det hele

Det, der kan være en af de største problemer på et badeværelse, er faktisk pladsmangel. Man har mange flere ting på badeværelset, end man egentlig regner med, og der skal være plads til det hele. Kniber det med pladsen, må du finde på systemer, så alting kan være der. Sæt ekstra hylder ind i skabene, hæng ting op på væggene, og brug pladsen under skabene til opbevaring. Man er nødt til at gøre brug af det, der er der.

Gå i gang!

Det behøver ikke at være svært at indrette et praktisk badeværelse. Det kræver blot den rette indstilling, og viljen til at sætte sig ned og tænke over, hvad der er smartest, og hvad der ser bedst ud. Et praktisk badeværelse har mange fordele både for dig og dine gæster. Du skal bare prioritere, hvad du har brug for tæt på, og hvad der er mindre vigtigt for dig i hverdagen.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes