Sådan forskønner du både hus og have

Sådan forskønner du både hus og have

Dit hjem er dit slot, og det er vigtigt at tage sig kærligt af det, fordi det er her, du bor og hviler dit hovede; det er her, du helt kan være dig selv. Sådan skal det være, og der er forskellige fif til at komme godt og hurtigt i gang. Det største fif er nok dette: enkelhed. Det kunne fx være at indrette dit badeværelse omkring en smuk sæbeskål med en grøn sæbebar ved håndvasken.

Styrk fornemmelsen af enkelhed

Mange kender nok til den japanske oprydningsguru, Marie Kondo. Hun har opfundet en metode til at holde orden i sit hjem, og den metode hedder Kon Mari metoden. Metoden går ud på, at man skal rydde op og komme helt i bund med oprydningen. Der vil derfor være en del ting, man skal smide ud til fordel for at prioritere andre ting, som kan styrke fornemmelsen og følelsen af enkelhed og overskuelighed i dit hjem. Det er nemlig vigtigt, at du kan komme rundt, at du kan føle dig fri, og at du kender dit hjem og ikke skal bruge din tid på at lede efter tingene.

Læg en smuk sæbebar ved dit badekar

Du kan lægge en smuk sæbebar ved dit badekar, hvis du er så heldig at have sådan et. Du kan her vælge en anden farve end den ved badeværelsesvasken, men en, som changerer den, så de to farver kan spille sammen i al deres enkelhed. Det vil være en skøn musisk enkelhed med sådanne farver og en sådan renhed i dit badeværelse.

Læg en smuk sæbebar ved din køkkenvask

Dit køkken fortjener også at være skønt. Her kunne du vælge at placere en sæbebar i en frisk neonfarve, som signalerer renhed og friskhed. Det kunne være en citrus farve, eller det kunne slet og ret være lime-farven, hvorfor dit køkken ville få en aura af syrlig og skøn friskhed foræret.

Hold din terrasse ren og gør den til en port mellem hus og have

Din terrasse bør være en port mellem dit hus og din have. Du kan skabe en harmoni mellem de to steder ved at farvekoordinere og fremkalde hukommelsen af den renhed og enkelhed, du har skabt i dit hus gennem en strategisk placeret sæbebar i forskellige relevante rum. Du kunne finde noget betræk til dine terrassemøbler i lignende farver, eller måske finde en parasol, der changerer disse. Ude i din have kan du ligeledes plante blomster i disse farver om foråret eller måske have nogle krukker stående i disse farver.

 

Forhåbentlig vil det lykkedes dig at indrette dit hjem, inspireret af Kon Mari metoden, så du får den enkelhed, du behøver til virkelig at kunne føle dig hjemme i et ordentligt og inspirerende hjem. God fornøjelse med din boligindretning!

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes