På udkig efter investeringer – prøv aktier fra Clover Health

På udkig efter investeringer – prøv aktier fra Clover Health

Er du på udkig efter nye aktier at sætte penge i?

Men er i tvivl, om hvilke aktier og brancher du skal stase på, så kunne aktier fra Clover Health være en mulighed. Clover Health bygger på det såkaldte machinelearning. Her samles og analyseres sundhedsdata, og disse tal og beregninger bruges sidenhen i den forebyggende sundhedspleje og i forbindelse med sundhedsforsikringer.

Og mange markedsanalytikere mener, at netop brugen af machinelearning kommer til at spille en større og større rolle indenfor medicinalindustrien i fremtiden.

Denne guide gør det nemt at købe aktier

Flere og flere danskere vælger i dag at investere dele af deres sparepenge i stedet for at have pengene stående i banken, hvor man risikerer at skulle betale negativ rente, fordi ens indestående er for stort.

At købe aktier er selvfølgelig forbundet med en vis form for risiko, for du kan både tjene på aktier og tabe penge på aktier.

Men et er helt sikkert, er dit indestående i banken over den grænse, banken har sat for gratis indlån, så taber du penge, fordi du skal betale banken for at opbevare dine penge.

Mener du derfor, at aktier fra Clover Health hører til i din investeringsportefølje, så er du kun få klik fra dine første Clover Helath aktier.

Den nemme måde at få aktier på er ved at gå i Aktieskole.

Det første, du skal gøre, er at vælge. Hvilken handelsplatform, du ønsker at bruge, når du handler aktier.

Dernæst skal du oprette en konto, hvis du ikke allerede har en, og dernæst overfører du det beløb, du ønsker at investere til kontoen.

Du er hermed i gang, og Clover Health er nu i din portefølje.

I aktieskolen kan du følge aktiekurser i realtid og live på skærmen, ligesom du kan finde tips og gode råd til investering og naturligvis læse op på, hvordan skolens analytikere ser på fremtiden for netop dine aktier.

Ny og lovende teknologi

Om Clover Health aktier er noget for dig, det bestemmer du helt selv. Det kommer an på temperament, på overbevisning og på, hvordan du vil lægge din fordeling af risiko på dine aktiekøb.

Og du får her lidt ekstra information om Clover Health:

Firmaet er grundlagt i 2014 med det formål at bruge avancerede dataanlyser til at forbedre den forebyggende pleje i den amerikanske sundhedssektor.

Firmaet har hjemsted i Tennessee i USA og blev børsnoteret i 2020.

Forud for og efter børsnoteringen oplevede selskabet massive tilførsler af midler, så de har haft mulighed for at videreudvikler og opgradere deres teknologi og datavidenskabelige platforme.

Siden børsnoteringen har selskabet oplevet svingende kurser, men på det seneste er der kommet nye, lovende produkter til, som fx deres Clover Assistant, der kan give anbefalinger om pleje direkte til lægen – eller sende en advarsel ud, hvis en patient i systemet har undladt at afhente sin medicin på apoteket.

Der er analytikere, der mener, at denne måde at bruge machinelearning på, faktisk vil revolutionere sundhedsvæsenet ikke bare i Amerika.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes