Lad J&J kloak finde fejlen i dine kloakrør

Lad J&J kloak finde fejlen i dine kloakrør

Desværre, vil der altid komme et tidspunkt, hvor der går noget galt med kloakken, som for eksempel rotter, eller et rør er sprunget. Det er hvad der kan ske for alle, men heldigvis er der firmaer og personer der altid står klar til at hjælpe. J&J kloak & belægning, er en af dem. De er et firma som endte som finalist, som årets håndværker i 2020 og 2021. Hvilket var endnu et klap på skulderen, udover deres allerede tildelte elitesmiley. Det er en pris som bliver tildelt på baggrund af anmeldelser fra kunder og deres tilfredshed, med den service de har fået. Derudover har de samarbejde med GF-forsikring, teknologisk institut og anmeld håndværker. Du kan følge med i hvad de laver over de sociale medier, og læse deres kunders anmeldelser inde på deres hjemmeside, hvor du også kan se nærmere og få mere information om det autoriserede og certificerede firma.

Fokus på service

J&J kloak tilbyder en række af forskellig service, deres ydelser er blandt andet, skybrudssikring, reparation af kloak, rottesikring, udskiftning af rør, omfangsdræn og TV inspektion. Med en TV inspektion, kan du få et kontroltjek på, at alt er som det skal være. Det kan være fordi du har en mistanke om at der er noget galt, eller fordi det er lang tid siden, at alting er gået efter. Lad J&J kloak finde fejlen i dine kloakrør med en TV inspektion, sørges der for at der ikke er nogle fejl og mangler i dit kloaksystem.

Ingen problemer eller opgaver er for store eller for små. Der er mulighed for service, uanset om du hører ind under erhverv, en offentlig institution eller privat. Du kan skrive eller ringe til J&J kloak, og efter en kort forklaring på dit problem, kan du få et helt uforpligtende tilbud, så du får en anelse om prisen. Her serviceres alle der har brug for det i København og alle omkringliggende byer, som Brøndby, Glostrup eller Amager. Firmaet holder til i Herlev, og kører rundt på hele Sjælland.

Prioriteten er en god service, og med det en god og tæt kommunikation med kunden. Med over 20 års erfaring inden for VVS-branchen, har man fyldt en god værktøjskasse op, med effektive og holdbare løsninger. Det er lige meget hvor stor eller lille en opgave er, så løses de alle med stort engagement og et mål om et godt færdigt arbejde. https://jjkloak.dk/tv-inspektion/

 

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes