Hvorfor vælge parketgulv til boligen?

Hvorfor vælge parketgulv til boligen?

Der er mange valgmuligheder, når du ønsker at få lagt nyt gulv i boligen. Mangler vælger trægulv, da det både er pænt og rart som underlag. Trægulve er nemmere at vedligeholde og gøre rene end eksempelvis tæpper. Der er dog stor forskel på typen af trægulve. Nogle af de mest populære gulve er parketgulve og laminatgulve. Ved første øjekast kan de ligne hinanden, men der er dog en meget markant forskel på disse. Er du i tvivl om hvilken type trægulv, du skal vælge, så læs med videre her og blive klogere på dit valg.

Parketgulve har en lang levetid og kan slibes ned

Den mest markante forskel på laminat og parketgulve er overfladen. Ved laminatgulv er overfladen trykt. Dette er nemt at rengøre, og overfladen er vandafvisende. Til gengæld er slidstyrken ikke lige så god som ved parketgulve. På et parketgulv består overfladen af ægte træ. Kommer der ridser i et gulv af laminat, vil gulvet skulle kasseres, da an ikke kan udbedre denne skade. Det kan du til gengæld på et parketgulv. Her kan du slibe det øverste lag af, så overfladen igen bliver glat og fin. Dette kan gøres flere gange. Når gulvet bliver slebet, kommer dets naturlige, lyse farve frem, så gulvet igen ser helt nyt ud. Et parketgulv kan derfor have en meget længere levetid end et laminatgulv.

Parketgulve med flotte designs og til billige priser

Parketgulve findes i mange flotte designs. Du kan finde alt fra lyse gulve, der passer til det minimalistiske hjem, eller gulve med en varm glød, der giver hjemmet en hyggelig og rå stemning. Du kan både få denne type gulv som ask og eg. Selvom parketgulve er af ægte træ og derfor en bedre kvalitet af forskellige andre typer af gulve, behøver det ikke at være dyrt at vælge denne type gulv. Det er muligt at finde et godt parketgulv tilbud online.

Et parketgulv giver boligen et flot og æstetisk udtryk. Det giver rummet dybde og en hjemlig stemning. Der findes forskellige mønstre, der har hver deres unikke design, ligesom gulvene findes med forskellige typer af overfladebehandlinger. Da et parketgulv er designet med ægte træ som slidlag, er det vigtigt at sørge for, at det er overfladebehandlet. Hvis ikke det er beskyttet, vil det kunne suge væske, som kan give pletter. Sørg derfor altid for at vælge et gulv med en form for overfladebehandling.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes