Husk at rengøre din flagstang til sommer

Husk at rengøre din flagstang til sommer

Rigtig mange har en flagstang i haven ved deres bolig, men knap så mange husker at rengøre den ofte nok. Nu er det snart sommer, og det betyder altså, at det nok er en meget god ide at rengøre flagstangen. Den kan gøres på flere måder. Hvis du vil vide mere, så læs her.

Sådan kan du rengøre din flagstang

Der er altså flere måder at rengøre en flagstang på. Det er klart, det ikke er helt nemt at rengøre en flagstang, da den netop er så lang og høj. Derfor er en af de åbenlyse måder at lægge den flagstangen ned og vaske den. På den måde kan man jo selv, hurtigt og nemt, vaske alle dele af flagstangen og se om det nu er vasket ordentligt.

Men der er altså en nemmere måde at vaske din flagstang på. Du kan bruge den smarte flagstangsvasker, der rengør flagstangen oprejst. Vaskeren sætter du rundt om flagstangen, og så, ligesom flaget, hiver du op i vaskeren. Så skal du ikke til at lægge flagstangen ned og op igen. Hvis den er blev beskidt og har grønne alger på sig, kan du nu nemt og hurtigt få den vasket.

Derfor skal du huske at vaske flagstangen

Jo oftere du vasker din flagstang, jo nemmere bliver det hver gang – ligesom i din bolig. Det er klart at skidt samler sig og de grønne ager bliver værre og værre med tiden. Så ved at huske at vaske den ofte nok, kommer det aldrig til at være besværligt.

Jo mere beskidt noget er, jo sværere er det også at gøre rent. Det gælder altså også flagstangen. Mon ikke det er nemmere at vaske den oftere, så det overstås hurtigt, fremfor at bruge alt for lang tid på en enkelt vask af en flagstang? Brug flagstangvaskeren, så arbejdet er endnu nemmere.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes