Få inspiration til din boligindretning

Få inspiration til din boligindretning

Forandring fryder som man siger, og det gør sig ikke mindst gældende når det kommer til indretningen af ens bolig, hvor nye møbler, dekoreringer og meget andet kan give et frisk pust til hverdagen.

Det kan dog hurtigt vise sig svært at finde rundt i alle de ideer og tanker man gør sig i sit hoved, og på samme tid svært at holde overblikket over indretningen. I denne artikel har vi derfor samlet en bunke tips og inspiration til din boligindretning.

Gode tips og råd til boligindretningen

Et godt første råd når det kommer til indretningen af sit hjem, er ikke at overgøre det. Mange kender til fristelsen til at få alle de fede ting man finder på sin vej ind i sit hjem, men man kan hurtigt komme til at samle så meget sammen at rummene man indretter, bliver overfyldt. Det ønsker man ikke, da et rodet hjem er den hurtigste vej til et rodet sind.

Et andet godt råd er at tænke på farvesammensætningen i ens indretning, hvad enten man er til mange eller til få farver. Det vigtigste er nemlig ikke antallet af farver, men om farverne komplimenterer hinanden godt, og man derved skaber sammenhæng i sin indretning. Det er selvfølgelig en tommelfingerregel, da man kan kombinere farverne som man har lyst, da det vigtigste trods alt er at man selv synes det er pænt at se på.

Inspiration til boligindretningen

Det kan på en gang både være nemt og svært at finde ud af hvad det er man mangler i sin boligindretning. Derfor har vi for at gøre det hele en smule mere overkommeligt, samlet lidt inspiration som kan gøre sig i enhver boligindretning.

Det første bud på lidt inspiration drejer som om levende lys, som kan gøre sig i ethvert hjem og rum, og som spreder en masse hygge. Her bruger mange de velkendte stearinlys, og er man en af dem kan man med fordel anskaffe sig et lækkert fyrfadssæt. Et alternativ til fyrfadssæt og stearinlys kunne være olielamper og olielys, som kommer med en længere brændetid, og som måske endnu vigtigere i disse tider, kommer med et lavere klimaaftryk, hvilket især gælder de olielamper og olielys der er baseret på andet end petroleum såsom palmekerneolie. Ved at bruge beholdere til ens levende lys, som fyrfadssæt og olielamper, undgår man også en masse pletter og blamager på ens facader.

Et andet godt bud på inspiration til boligindretningen, er at dekorere med blomster og planter. Blomster og planter bringer farver og liv til indretningen, og er et godt valg i enhver indretning. Anskaffer man sig blomster og planter er det oplagt også at anskaffe sig vaser, som man kan opbevare sine blomster og planter i. Vaser kan dog også sagtens stå for sig selv, eller med mange andre ting end blomster og planter.

Boligindretning i nordisk design er et godt valg

En ting er at have fundet ud af hvad man godt kunne tænke sig af tilføjelser til sin boligindretning, men man vil samtidig gerne sikre sig boligindretningen kommer med et pænt udtryk.

Et godt bud er boligindretning i nordisk design, der med sit minimalistiske og enkelte udtryk passer godt ind i ethvert hjem og rum.

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes