Disse Lamper Egner Sig Perfekt Til Køkkenet

Disse Lamper Egner Sig Perfekt Til Køkkenet

Køkkenet er et rum vi bruger rigtigt mange timer i på ugentlig basis. Nogle selvfølgelig mere end andre, men der er ikke noget tvivl om, at køkkenet er et af de rum i hjemmet, hvor vi færdes mest. Derfor er det også vigtigt, at de lamper du finder til dit køkken både giver et godt lys, som du kan bruge når du skal lave mad, men også synes er værd at kigge på. I denne artikel kan du læse om de former for belysning, der egner sig bedst til køkkenet og dem som man oftest støder på i et køkken. Disse inkluderer LED strips, loftslamper, og væglamper.

LED strips til køkken

LED strips kan blive brugt flere steder i hjemmet, men de er især smarte til belysning i køkkenet. LED strips er smarte da, da de klæber på den ene side, så du på den måde, selv kan vælge, hvor du vil have lys. Du kan eksempelvis placere LED strips under skabe, i skuffer eller under bordkanten. Med LED strips under køkkenskabet, får du et godt arbejdslys, når du skal skære kød skal snitte grøntsager. LED strips under skabet sikret også en god neutral slags belysning, der ikke kræver plads, da lyset sidder skjult.

Loftslamper til køkkenet

I loftet er der en masse muligheder når det kommer til belysning – og køkkenet er ingen undtagelse. En populær loftslampe i køkkenet er metalpendlen. Metalpendler laves i en masse forskellige former og størrelser og produceres også i et hav af forskellige farver. En metal pendel er altså en lampetype vi støder på i utroligt mange danske hjem. Det industrielle look i boligindretningen er virkelig blevet mere og mere populært over de senere år, hvor dette selvfølgelig også gælder lamperne. Metalpendler er, med deres glatte overflade, lige til at tørre af for det skidt og snavs, der måtte sætte sig. Til dig der ønsker at dine køkkenlamper skal give et skarpt lys over dit køkkenbord, er en metalpendel det oplagte valg. I modsætning til glaspendlerne, kan du nemlig få et super skarpt lys, som kun lyser ned mod bordet, uden du selv behøver at blive blændet af det, da metalskærmen skåner dine øjne. Derfor anbefales metalpendler til dig, der gerne vil have en god og kraftig arbejdsbelysning til dit køkken.

Væglamper til køkken

Væglamper til køkkenet kan bruges på flere forskellige måder. De ses dog især i køkkenalrum, hvor de fungerer som en rigtig god skillevej fra køkkenet og ud til stuen eller spisestuen. Dette giver en form for blød overgang, hvor der bliver skabt en lidt mere hyggelig form for belysning, frem for udelukkende funktionel belysning, som nogle køkkener har. Her kan væglampen altså være med til at vise charme, samtidig med at være en god or funktionel lampe, som man også kan justere lyset på.

 

Lukket for kommentarer.

Proudly powered by WordPress | Theme: SpicePress by SpiceThemes